Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Mango african

Suplimentul de mango african garantează pierderea greutății în exces?

Datorită ingredientelor selectate în mod corespunzător, mango african are un efect foarte pozitiv asupra echilibrului hormonal. Toxinele dăunătoare sunt îndepărtate din corp, iar colesterolul este de asemenea scăzut. De asemenea, apetitul este redus și prin urmare țesutul adipos este ars, iar procesul de producere a acestuia încetează. Datorită extractului de semințe prețioase (Irvingia Gabonensis), mango african contribuie în mod eficient la pierderea greutății în exces și vă permite să vă bucurați de un corp frumos și subțire. Mango african este utilizat de mii de clienți satisfăcuți din întreaga lume, iar eficiența sa a fost confirmată de către oameni de știință.

Care sunt ingredientele cheie din mango african?

Suplimentul mango african este alcătuit din mango african, care este plin de vitamine și de minerale. Acest fruct este apreciat în întreaga lume și este utilizat pentru a trata numeroase probleme de sănătate. Mango african provine din pădurile tropicale din Africa de Sud și este bogat în semințe cunoscute sub numele de „Dikka nuts”. Cel mai valoros ingredient al acestui supliment este extractul de semințe de mango african - Irvingia Gabonensis. Acest ingredient valoros accelerează arderea grăsimilor și este foarte benefic pentru echilibrul hormonal. Mango african conține și mari cantități de fibre valoroase, care sprijină în mod eficient digestia.

Cum ar trebui utilizat suplimentul de dietă mango african?

Luați 1-2 capsule, în timpul mesei.

Mango african este sigur pentru sănătatea mea?

Produsul mango african este absolut sigur și nu conține nicio substanță dăunătoare. Se bazează numai pe ingrediente naturale și nu provoacă efecte secundare. În plus, este ușor de utilizat.

Cât durează pentru a vedea rezultatele?

După primele câteva săptămâni de utilizare a mango african, se pot observa o scădere în greutate și o îmbunătățire a stării de bine. Pentru a obține efecte complete, reprezintă de asemenea o idee bună să creșteți activitatea fizică și să utilizați o dietă corespunzătoare.

Este adevărat că mango african este deosebit de eficient pentru reducerea grăsimii abdominale?

Este corect. Mango african este un produs unic, care îmbunătățește metabolismul și contribuie la eliminarea grăsimii încăpățânate din zona abdominală. Extractul din semințe de mango african conținut în produs accelerează eficient și îmbunătățește procesele de ardere a grăsimii.

Eficiența mango african a fost confirmată prin teste?

În anul 2005, Universitatea din Yaunde din Camerun a efectuat un studiu, pentru a vedea modul în care Irvingia Gabonensis afectează slăbirea. După un studiu de patru săptămâni, greutatea corporală a persoanelor care luaseră un extract de mango african a scăzut cu un procent ridicat, de 5,26%! Astfel, eficiența ridicată a ,mango african a fost demonstrată printr-un studiu clinic detaliat.

Serviciul pentru clienți

Cum pot comanda mango african?

Pentru a plasa o comandă, alegeți o cantitate, metoda de expediere, metoda de plată și completați formularul cu adresa. Puteți plasa o comandă aici.

Cum sunt expediate produsele?

Produsele sunt expediate în termen de 48 de ore de la plasarea unei comenzi. Durează între 14 și 21 de zile înainte ca produsele comandate să fie livrate clientului (poate dura mai mult în cazul comenzilor internaționale).

Onorați comenzi internaționale?

Da. Expediem în Europa, America de Nord/de Sud și Asia.

Cum pot plăti pentru comanda mea?

Comanda poate fi plătită prin card de credit, prin PayPal sau prin Google Checkout.

Produsul este livrat cu o garanție?

Da. Produsul nostru este acoperit de o garanție de returnare a banilor de 90 de zile.. Dacă nu sunteți satisfăcut de rezultatele mango african, trimiteți-ne pachetul, iar noi vă vom returna banii.