Mango african

Modul dvs. de a avea un corp subțire

Mango african:

  • este un supliment de dietă fără egal, care accelerează arderea grăsimilor,
  • conține ingrediente 100% eficiente,
  • este eficient în reducerea grăsimii abdominale,
  • is este o formulă sigură, bazată pe ingrediente naturale, care sprijină procesul de slăbirea,
  • reduce apetitul și vă ajută să aveți o senzație de sațietate timp mai îndelungat!

Secretul pentru o dietă eficientă este fructul de mango african

Mango african Mango african reprezintă o soluție perfectă pentru acele persoane care au fost dezamăgite de numeroase diete care nu au adus rezultatele așteptate. Acesta vă va ajuta să ardeți în siguranță grăsimea în exces și vă va ajuta să vă mențineți și să vă controlați greutatea corpului. .

Produsul se bazează pe fructul de mango african, care este bogat în vitamine și minerale. Semințele de mango african conțin o mare cantitate de fibre, care asigură o senzație de sațietate un timp mai îndelungat și reduce semnificativ apetitul. Mango african conține de asemenea un antioxidant puternic (Irvingia Gabonensis) care stimulează slăbirea și arderea grăsimilor. În plus, mango african menține leptina echilibrată și deoarece leptina este responsabilă pentru gestionarea rezervei de energie a corpului, acesta poate fi extrem de eficient în a ajuta oamenii să ajungă la corpul de vis. De mulți ani există o competiție puternică pentru formule de slăbire care conțin renumitul fruct de Acai.

Mango african este singurul eficient în slăbire și are de asemenea multe alte beneficii pentru sănătate. S-a demonstrat că scade colesterolul, previne inflamațiile și asigură niveluri corespunzătoare de proteină C reactivă și de adiponectină în corp. Poate regla de asemenea nivelurile de glucoză în sânge și poate contribui la eliminarea toxinelor.

Bazat pe ingrediente naturale, fără niciun ingredient inutil de umplutură și fără nicio substanță periculoasă, mango african a devenit o adevărată lovitură pe piața suplimentelor de dietă!

Mango african este produs în Regatul Unit, în conformitate cu standardele GMP.

Reducerea grăsimii din corp confirmată pe bază de teste

African Mango Studiile clinice privind mango african realizate la Universitatea din Yaounde (Camerun) în anul 2005 i-au confirmat eficiența.

Obiectul studiului a fost impactul Irvingia Gabonensis (un antioxidant care se găsește în mango african) asupra slăbirii. La studiu au luat parte 40 de persoane. 28 de participanți la studiu au luat 1,05 grame dintr-un extract de mango african, de trei ori pe zi. Altor 12 persoane le-a fost dat un placebo. Durata studiului a fost de 4 săptămâni. În acest interval de timp, participanții care au luat mango african și-au redus greutatea corpului cu un procent ridicat, de 5,26%! Spre deosebire de aceștia, persoanele care au luat placebo și-au redus greutatea corpului numai cu 1,26%.

Mango african este un mod dovedit și extrem de eficient de a scăpa de greutatea în exces. Acest supliment sigur de dietă nu numai că vă va reduce țesutul adipos, dar vă va și ajuta să obțineți și să vă mențineți corpul de vis!

Doriți să scăpați de greutatea în exces și de acei colăcei abdominali stânjenitori? Acum este posibil!

Eticheta produsului

Dimensiunea dozei: 1 Capsulă
doze per recipient: 60

Irvingia Gabonensis (Mango african) 600 mg
Învelișul capsulei: Hidroxipropilmetil celuloză.

Rație zilnică sugerată

1-2 capsule pe zi, în timpul mesei.