African Mango

Termeni și condiții generale, Termeni și condiții de comandare și de vânzare

 1. Comenzile pentru articole pot fi plasate prin intermediul site-ului web aflat la adresa AfricanMango6k.ro.
 2. Comenzile sunt acceptate 24 de ore pe zi, pe tot parcursul anului.
 3. Comenzile plasate în zilele lucrătoare după ora 11:00, precum și comenzile plasate în zile de sâmbătă, duminică și în timpul zilelor libere vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.
 4. Furnizarea de date corecte către magazinul online AfricanMango6k.ro reprezintă o condiție necesară pentru onorarea comenzii. Furnizarea unui număr de telefon și/sau a adresei de e-mail este necesară pentru a confirma acceptarea și onorarea comenzii. Comenzile neconfirmate în termen de 3 zile lucrătoare nu vor fi onorate. Acceptarea fiecărei comenzi va fi confirmată prin telefon sau prin e-mail.
 5. Comenzile suspecte vor fi verificate de către personalul magazinului– este posibil ca astfel de comenzi să fie anulate de către magazin. Într-o astfel de situație, clientul va fi informat în legătură cu acest fapt.
 6. Articolele comandate sunt livrate de către un serviciu poștal/prin curier, data livrării fiind de aproximativ 7 zile lucrătoare. Durata face obiectul modificărilor. În eventualitatea în care un articol nu se mai află pe stoc, Clientul este informat în legătură cu acest fapt și în legătură cu data de livrare mia îndepărtată. În cazul în care Clientul nu este de acord cu durata de livrare mai îndelungată, acesta poate anula întreaga comandă sau poate renunța numai la articolul care întârzie data de livrare.
 7. Site-ul web și informațiile conținute în acesta nu constituie o ofertă, ci reprezintă numai o invitație de tratare.
 8. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a publica descrieri corecte ale articolelor, nu le putem garanta acuratețea și perfecțiunea și prin urmare nu se pot utiliza ca bază pentru nicio revendicare legală.
 9. Key Player Limited își rezervă dreptul de a refuza onorarea oricărei comenzi date, din orice motiv.
 10. În eventualitatea achiziționării unui articol al cărui preț a fost introdus eronat în sistem (fie ca urmare a erorii personalului magazinului, fie ca urmare a unei erori de server), clientul va fi informat în legătură cu acest fapt, iar comanda va fi anulată.
 11. Comenzile sunt livrate pe întregul teritoriu al Europei, al Americii de Nord și al Asiei.
 12. Datele personale furnizate la plasarea unei comenzi sunt procesate numai de către Key Player Limited, Dubai Airport Freezone, Building 6EA, Dubai, Emiratele Arabe Unite. Datele personale nu sunt dezvăluite părților terțe cu scopuri promoționale.
 13. În cazul efectuării plății în avans, articolele vor fi expediate atunci când plata totală pentru articolele comandate a fost transferată în contul bancar al magazinului.
 14. Datorită faptului că Key Player Limited desfășoară numai vânzări prin comandă prin mail, Clientul se poate retrage dintr-o achiziție în termen de 10 zile calendaristice de la data achiziționării articolului. Returnarea unui articol trebuie să fie precedată de o declarație în scris. Articolul nu poate prezenta semne de uzură și trebuie să se afle într-un ambalaj original.
 15. Key Player Limited își desfășoară activitatea de afaceri în baza legislației Emiratelor Arabe Unite. Prin urmare, le putem oferi Clienților noștri cel mai ridicat standard de servicii și cele mai bune produse. Nu se aplică legislație UE.
 16. Amplasarea Key Player Limited este în Emiratele Arabe Unite. Toate tranzacțiile sunt procesate prin intermediul serverelor de computere amplasate în Emiratele Arabe Unite. Problemele privind securitatea, încălcarea legislației, proprietatea intelectuală fac obiectul legislației EAU. Toate celelalte probleme legate de accesul la site-ul web și de utilizarea acestuia fac obiectul legislației EAU. Toate procedeele legale/în instanță legate de accesul la site-ul web și de utilizarea acestuia vor avea loc în Emiratele Arabe Unite. În cazul oricăror proceduri/procedee legale, sunteți de acord să le supuneți jurisdicției unei instanțe din Delaware relevante.
 17. Plasarea unei comenzi în magazinul online AfricanMango6k.ro semnifică acceptarea Termenilor și condițiilor din prezentul document.
Order now